Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, December 5, 2010

Wayang !

Baru ptg tadi plan nk pegi tgk wayang , tu pon idea aq . hahaha .so , mule2 plan nk tgk 'APALAM' . kiteorg tgk lh dkat inernet , ade x crita tu mlm ni . tgk2 x de . lpas tu , tukaa plan , crite 'AKU TAK BODOH' plak . untk prepare , aq tgk lh die pnye ape ntah nmenye , aq tgk kt youtube , video crite AKU TAK BODOH tu . ( die kluar sikit2 je ) . tgk crite die , mcm x best . so , tuka lagi , kiteorg tgk crite 'NGANGKUNG' citer hantu tuuu( tang hantu ni aku seram sikit) hahah :D  wooo takut ! hantu die macam avatar pun ade , huahua xD terperanjat2 kitorang tengok citer tu. ade 1 scene tu macam nak gugur jantung aku tengok, terperanjat nak mampus ! hahah :D . hahah boleh pulak hantu duduk atas kereta siap berposing, orang tengah nak kencing pun die tengok, hahahahahah bengong :p
Then , kiteorg balik . 


THE END , hahah xD



 sincerely from ,
Syafiqah Hashim 


Friday, December 3, 2010

I Enjoyed ! :D

Penat Gile tadi , pegi maen badminton kt tmpt yg dulu namenye sports planet ampang tap skrng dh tuka sun suria ape ntah -.-  . Naim plan nk pegi naek bas ngn kwn , klaur je rmh , tgk2 bas dh nk dkat gerak  So , aq ngn naim lari lh nk keja bas , last2 x dpt , pfffft -.-' . pas2 dh x de bas , naek teksi je lh , ( naik teksi je dh kne charge RM 3 , baru ingat nk save duit ) . then , lps smpai tmpt tu , tunggu kwn2 naim smpai . Then , kiteorg enjoy maen badminton , HAHA :D . lps tu , pegi mkn kt mcd ampang point ( x mkn sngt pon sbnrnye :) ) . then naik BAS !  WOOOOHHHOOO ! First time naik bas !! aq duduk blkng skali . bile naik atas bumper , terlompat . tmpat duduk blkng tinggi ! HAHA :D . smpai rmh pkl 6.15 ptg . Malam pulak , pegi pasar ! ahah
oke lh , tgn dh lengooh gile dh ni . BUBYE , T.C :))


sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

Thursday, December 2, 2010

Gleneagles Hospital .

Hari ni pegi Hospital Gleneagles , pegi X-Ray jari :D .
Tulang jari aq retak , tapi dh tumbuh bar ( sebab tu
lh jari aq mcm bengkak ) . then pegi buat fizio terapi
( x reti eja , hahah :D ) . yg bengkak tu MUNGKIN bole
hilang dlm 2/3 TAHUN . Dan sminggu skali aq 
kne buat fizio Terapi ..



Tengah tunggu Doktor
( Tingkat 5 , Bilik 508 )








                                      Bilik X-Ray
            







                               Bilik Fizio Terapi
                          ( Tingkat 5 , Bilik 503 )







sincerely from ,
Syafiqah Hashim 


Wednesday, December 1, 2010

Penat -.-'

Phiiiuuuuuhhh ! Penat gile dooohh . smlm mlm pegi Hospital Ampang Putri nk check jari yg dh sbulan bengkak tu x hilang . Smpai sana je , die ckp " dh lme sngt ni , kene mintak nasihat doktor pakar . Kalau nk jmpa doktor pakar , kne dtg pagi esok " . then kiteorg balik . esok pagi kluar balk , kiteorg decide nk pegi Gleneagles ( aq x reti eja lh xP ) . so , bile smpai kt hospital tu , pegi reciptionist , die ckp , doktor pakar untk jari x de hari ni -.-' . die ade sabtu , selasa , khamis je -.- . so , aq ngn mama blk rmh blk . Penat Gile nk  mati dohhh -.-



sincerely from ,
Syafiqah Hashim