Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, December 5, 2010

Wayang !

Baru ptg tadi plan nk pegi tgk wayang , tu pon idea aq . hahaha .so , mule2 plan nk tgk 'APALAM' . kiteorg tgk lh dkat inernet , ade x crita tu mlm ni . tgk2 x de . lpas tu , tukaa plan , crite 'AKU TAK BODOH' plak . untk prepare , aq tgk lh die pnye ape ntah nmenye , aq tgk kt youtube , video crite AKU TAK BODOH tu . ( die kluar sikit2 je ) . tgk crite die , mcm x best . so , tuka lagi , kiteorg tgk crite 'NGANGKUNG' citer hantu tuuu( tang hantu ni aku seram sikit) hahah :D  wooo takut ! hantu die macam avatar pun ade , huahua xD terperanjat2 kitorang tengok citer tu. ade 1 scene tu macam nak gugur jantung aku tengok, terperanjat nak mampus ! hahah :D . hahah boleh pulak hantu duduk atas kereta siap berposing, orang tengah nak kencing pun die tengok, hahahahahah bengong :p
Then , kiteorg balik . 


THE END , hahah xD



 sincerely from ,
Syafiqah Hashim 


No comments:

Post a Comment