Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, January 30, 2011

farewell party ♥ sabtu , 29.1.2011

sabtu lpas aku buat farewell party . thanks to ayah and mama for making this party happend . :D syg mama&ayah and also thanks to HANA , AISYAH , NUR AMIRAH , SITI NORSYAFIQAH , AMIRA DIYANA , FARAH SYAHIRAH , ZARIF , ADEL QAYYUM , SHAH , ADRY , BRANDON , NAZIM AIMAN for coming tomy farewell party . 12 org yg dtg party aku . mule2 kitoerg makan pizza , lpas mkn , tngkp gmbr dkat pizza hut *miera baru smpai . time kiteorg nk tngkp gmbr lah , kakak yg kerja dkat situ gadoh -,-' kacau org betul lah =..=" . oke , lpas tu kiteorgnk pegi ampang point , tapi brandon dgn zarif dh nk blk :'( lpstu kiteorg pegi main boling . satu game je . tu pun dh RM 8.50 . mahal kn ? then , siti pulak blk :'( . lps habis main boling , kiteorg pegi arcade . lenguh tgn aku main kereta . haha xD tapi mula2 prmpuan plan nk karoake , tapi bilik penuh -,-' so , kiteorg join laki main game . ahaha . so , lps habis main game , kiteorg lepak mcD . ade org tu kedekut x nk blnja air . ahaha . dh pkl 5.45 . so kiteorg smua tunggu mak bpk dkat luar . aku blk pun pkl 6.30 . hntr aisyah kjap , then hana tompang dkat rumah aku smpai mak die ambik . smentara tunggu , hana kn dh pkai baju mcm yuna , so die mintak tlg aku untuk tngkp gmbr die dgn gitar aku . lps tu die mintak nk duduk tgh jln *time tu hujan renyai2* pegang gitar then aku tgkp gmbr . so , aku tlg lah ambik kan .  then , mak hana ambik . 
THIS IS THE BEST DAY EVER !
 ILOVEYOUGUSSOOMUCH 








sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

Tuesday, January 25, 2011

huuuuh -,- penat main bola sepak .

perghhh -,-' penat doooh main bola dkat padang tadi >.<' oh , yeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaah (Y) sabtu ni aku buat farewell party dkat pizza hut . i can't wait for that hmmmm , aku dpt mrsm alor gajah , melaka . 7 feb ni kene pegi daftar . agak2nye mcm mne keadaan sekolah tu ekh ? hmm , mintak2 lah kakk2 and abg2 senior dkat situ baik2 :') Insyaallah . and , aku nk sngt jadi photographer yg handal . tapi , mama x bagi . sedihnye aku :'( tapi , aku tetap nk teruskn ape yg aku nk :D *degil kn aku ni ?* haha , oke lah . hari sabtu nnt aku smbung dgn gmbr2 farewell party aku nnt *nk jadi photographer yg handal lah katakn * haha bubyeee 


sincerely from ,
Syafiqah Hashim  

Saturday, January 8, 2011

hyeee semua ^_^

Assalmualaikum :)

dh lame gile aku tak update blog , sorry ye blog :P . And kepda saudara aku yg lawa ni iaitu AMIRA AINA HASBULLAH , semoga selamat kembali ke mrsm baling dan menjadi org yg pandai . hahah . klau org MARA letak aku dkat mrsm baling , Insyaallah aku pegi ^_^ ( klau mak dgn ayah aku bagi , hhaah ) . klau kau dh dekat kedah , jgn lupe dkat aku . haha xD


lastly , aku nk kau tau yg aku syggg kauu ( as a cousin lah , haha xD ) jaga diri kau dkat sane ekh ^_^


 sincerely from ,
Syafiqah Hashim