Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Sunday, January 30, 2011

farewell party ♥ sabtu , 29.1.2011

sabtu lpas aku buat farewell party . thanks to ayah and mama for making this party happend . :D syg mama&ayah and also thanks to HANA , AISYAH , NUR AMIRAH , SITI NORSYAFIQAH , AMIRA DIYANA , FARAH SYAHIRAH , ZARIF , ADEL QAYYUM , SHAH , ADRY , BRANDON , NAZIM AIMAN for coming tomy farewell party . 12 org yg dtg party aku . mule2 kitoerg makan pizza , lpas mkn , tngkp gmbr dkat pizza hut *miera baru smpai . time kiteorg nk tngkp gmbr lah , kakak yg kerja dkat situ gadoh -,-' kacau org betul lah =..=" . oke , lpas tu kiteorgnk pegi ampang point , tapi brandon dgn zarif dh nk blk :'( lpstu kiteorg pegi main boling . satu game je . tu pun dh RM 8.50 . mahal kn ? then , siti pulak blk :'( . lps habis main boling , kiteorg pegi arcade . lenguh tgn aku main kereta . haha xD tapi mula2 prmpuan plan nk karoake , tapi bilik penuh -,-' so , kiteorg join laki main game . ahaha . so , lps habis main game , kiteorg lepak mcD . ade org tu kedekut x nk blnja air . ahaha . dh pkl 5.45 . so kiteorg smua tunggu mak bpk dkat luar . aku blk pun pkl 6.30 . hntr aisyah kjap , then hana tompang dkat rumah aku smpai mak die ambik . smentara tunggu , hana kn dh pkai baju mcm yuna , so die mintak tlg aku untuk tngkp gmbr die dgn gitar aku . lps tu die mintak nk duduk tgh jln *time tu hujan renyai2* pegang gitar then aku tgkp gmbr . so , aku tlg lah ambik kan .  then , mak hana ambik . 
THIS IS THE BEST DAY EVER !
 ILOVEYOUGUSSOOMUCH 








sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

No comments:

Post a Comment