Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, February 18, 2011

BRUNO MARS ! I LOVE YOUR SONGS 



sincerely from ,
Syafiqah Hashim 




Thursday, February 17, 2011

sakit >.<''

Aku baru blk dari hospital . aku kene food poisoning tahap gaban punye . haha . *tahap serious lah * gile kan . aku sndiri tak tau aku mkn ape dkat mrsm . hmmm . jadual dkat mrsm padat doooh . tidur pkl 12 , bngn pkl 5 pagi . tapi klau basuh baju , tido pkl 1 pagi , bngn pkl 5 pagi . aiyoooo >,<' bngn pagi , mata sembap je . haha :P dekat klas , asyik2 terlentok . haha xD ekh dah lah , kepala dh pening , perut sakit . gtg . byee :)

sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

Sunday, February 6, 2011

Twitter . Hoyeeeaaaah (Y) :D

hyeyall :D hari khamis lepas , baru first aku layan twitter . thanks to SYAZWAN SYAIRAZI and AHMAD HAFIZUDDIN for teaching me how to use twitter and the retweet thingy . haha :P tapi sumpah twitter LEMBAP doh -,-' haha . tak pe lah , atleast dpt jgak tau mcm mane nk gune twitter sblm aku pindah :D bile terfikirkan psl pindah je , buat aku sedih :'( aku mesti rindu dkat kwn2 aku . i hope you guys will never forget me  

sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

Wednesday, February 2, 2011

MRSM Alor Gajah , Melaka .

hmm . Aku dah pernah post yg aku dpt tawaran pegi mrsm alor gajah . Brng2 bnyk kene beli . agak2nye aku akan menangis tak ? ade kol mama dgn ayah untuk blk x? ahah . Ni last pesanan aku " I'll miss my friends soo much . Aku just nk bagitau dkat korng yg aku syg gile dkat korng ! Take care korng :)) "



sincerely from ,
Syafiqah Hashim