Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, March 15, 2011

Shalin Cup and Peter Yap Memorial Cup .

Nampak title aku atas tu ? hah . dua2 aku main hampehhhhh T__T . Main mcm budak baru blajar . hahah . Tapi time Shalin cup dgn Peter yap , aku dpt jumap ramaaaaaaaaaaiii kawan mcm ain , mariah , shima , izzani , alif , arif , daem , hafiz , ramai lagi ah . penat aku nk tulis semua kwn yg aku jumpa . hahah . Best dpt jumpa dieorg . Dapat jumpa kwn baru :) BTW , nk tau tak asal aku main mcm tuuuuttt ? hah , sbb aku dh lama gile vavi tak training boling -.- terus2 lawan . mwahaha *budak tak sedar diri lah katakan . hahah xD . Tapi en , aku syukur gile dapat masuk final peter yap . dpt baju milo lagiii . haha :P . tapi shalin cup tak dpt masuk . die ambik 12 org , aku nmbr 18 . kuang kuang kuang xD Time ni , bnyk kenangan pahit dgn manis aku dgn kawan2 . Aku nk jmpa korng selalu , tapi tak boleh :( sebulan sekali je aku boleh jmpa korng *tu pun 'kalau' ade tournament . hmmm , hope to see you guys again . love you guys so much :) ekh , dh tak larat nk type lagi . byeee <3


sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

Nurain Izzati binti Nazri ♥



Ni lah minah yg org panggil die ain . Die ni bestfriend aku . Nk tau tak kenape ? Sbb mase shalin cup , 3rd game , 1st frame , 1st throw , dua2 longkang . Hahaha xD Lepastu , dua2 tak lepas untuk final shalin cup . mwahaha xD ain nmbr 17 , aku nmbr 18 . Together-gether lah katakan . hahah xD Minah ni tinggi bhaiii . Seriously aku jeles gile sbb die tinggi nk mamfusss . haha . Die ni seriously lawa doh , ramai gile vavi peminat :D BTW , sumpah aku ckp , aku akan rindu kau doh ain bile aku dh balik 'mrsm' -________- . Atleast aku dpt jumpa kau selama 5 hari . Best weyh makan popeye smlm :D seriously sedap gile ! haha . tapi yg paling aku bengang sekali dekat dua2 alif tu , hazen dgn qawiem . nasib baik darwish lebih baguu daripada dieorg . Korng tau tak dieorg buat ape mase kiteorg makan ? Dieorg tgk je kiteorg makan . Then , buat bunyi mcm lapar tu . Mana tak aku bengang -.- pfffttt . hah , but it was the best holiday :) huh , lepas ni kene tunggu lagi sebulan untuk cuti balik -.- haduiiiiihhhhhh T____T! . Kepada ain , aku syg kau weyh , kau jgn lupekan aku pulak mase aku dekat melakau . and Insyaallah aku dtg sabtu ni :) BTW , byee champion :P haha *ain marah gile doh org panggil die champion . hahah xD . ok lah . gtg . bubyeee .

sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

Sunday, March 6, 2011

It's My Birthday :D

Hello :) This is the gift from my family :

         from mama & ayah :

handbag 

     from abalong :
BlackBerry Blod 9700 

       from abangah :
Spectacles 

Earphone 


* THANK YOU MOM (ENSON) , DAD (HASHIM) , ABALONG (SHAFIQ), ABANGAH (ZHARIF) AND NAIM


 sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

Wednesday, March 2, 2011

FUN :D







2 hari aku jadi lane marshall untuk MSSD Gombak and it was F.U.N . But , the sadess thing is , i don't get to play :'( nevermind , next year maybe i got to play for Melaka . 'hope so' . Harini aku jumpa Athirah , Syazana , Kak Atikah , Kak Bazlaa , Kak Adleena , Kak Batrisya dan org2 lain :) Esok aku kene pegi hospital , ingt nk tgk abg aku dgn dieorg main master , tapi tak boleh , pffft -.-' hmm , oke lah , aku nk keluar dh ni . byee . t.c 

  sincerely from ,
Syafiqah Hashim