Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, March 15, 2011

Nurain Izzati binti Nazri ♥



Ni lah minah yg org panggil die ain . Die ni bestfriend aku . Nk tau tak kenape ? Sbb mase shalin cup , 3rd game , 1st frame , 1st throw , dua2 longkang . Hahaha xD Lepastu , dua2 tak lepas untuk final shalin cup . mwahaha xD ain nmbr 17 , aku nmbr 18 . Together-gether lah katakan . hahah xD Minah ni tinggi bhaiii . Seriously aku jeles gile sbb die tinggi nk mamfusss . haha . Die ni seriously lawa doh , ramai gile vavi peminat :D BTW , sumpah aku ckp , aku akan rindu kau doh ain bile aku dh balik 'mrsm' -________- . Atleast aku dpt jumpa kau selama 5 hari . Best weyh makan popeye smlm :D seriously sedap gile ! haha . tapi yg paling aku bengang sekali dekat dua2 alif tu , hazen dgn qawiem . nasib baik darwish lebih baguu daripada dieorg . Korng tau tak dieorg buat ape mase kiteorg makan ? Dieorg tgk je kiteorg makan . Then , buat bunyi mcm lapar tu . Mana tak aku bengang -.- pfffttt . hah , but it was the best holiday :) huh , lepas ni kene tunggu lagi sebulan untuk cuti balik -.- haduiiiiihhhhhh T____T! . Kepada ain , aku syg kau weyh , kau jgn lupekan aku pulak mase aku dekat melakau . and Insyaallah aku dtg sabtu ni :) BTW , byee champion :P haha *ain marah gile doh org panggil die champion . hahah xD . ok lah . gtg . bubyeee .

sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

No comments:

Post a Comment