Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, March 15, 2011

Shalin Cup and Peter Yap Memorial Cup .

Nampak title aku atas tu ? hah . dua2 aku main hampehhhhh T__T . Main mcm budak baru blajar . hahah . Tapi time Shalin cup dgn Peter yap , aku dpt jumap ramaaaaaaaaaaiii kawan mcm ain , mariah , shima , izzani , alif , arif , daem , hafiz , ramai lagi ah . penat aku nk tulis semua kwn yg aku jumpa . hahah . Best dpt jumpa dieorg . Dapat jumpa kwn baru :) BTW , nk tau tak asal aku main mcm tuuuuttt ? hah , sbb aku dh lama gile vavi tak training boling -.- terus2 lawan . mwahaha *budak tak sedar diri lah katakan . hahah xD . Tapi en , aku syukur gile dapat masuk final peter yap . dpt baju milo lagiii . haha :P . tapi shalin cup tak dpt masuk . die ambik 12 org , aku nmbr 18 . kuang kuang kuang xD Time ni , bnyk kenangan pahit dgn manis aku dgn kawan2 . Aku nk jmpa korng selalu , tapi tak boleh :( sebulan sekali je aku boleh jmpa korng *tu pun 'kalau' ade tournament . hmmm , hope to see you guys again . love you guys so much :) ekh , dh tak larat nk type lagi . byeee <3


sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

No comments:

Post a Comment