Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, June 4, 2011

cuti ! cuti ! cuti ! :D

Haluuuuu :D First aku nk ckp , sorry sngt2 sbb dh lama tak update dekat blog aku yg tercinta nih . sorry tau ? hihi :3 . ok , now aku nk ckp psl perjalanan aku dekat MRSM tuh . pasal kwn , kwn2 aku dekat sini oke lah . tapi still ade conflick sikit lah . but , i'll get use to it someday *i hope :) oh and , 2 minggu lepas aku ade exam . it's call ujian akhir semester 1 . perghh ! soalan dia mcm tak boleh nk susah lagi je doh . ahhaha . aku tak boleh catch up sngt lah dekat sini :( dulu aku dh lah cuti sebulan sbb sakit . time aku cuti , dieorg dh start blajar . mana tak slowss aku . ahhaha . tapi dekat sini , smua bnde BWP dgn LDP yg handle . bagus kan dieorg ? mari kite ramai2 berikan tepukan yg gemuruh untuk BWP dgn LDP ! PAP ! PAP ! PAP ! PAP !! setiap kali cuti , ckgu akan bagi homework and assignment yg bnyk -.- stress aku >.< cuti mcm tak cuti je dohh -.- hmm , tapi nk buat mcm mane , kenalah buta jugak . and yes , my pain still ade sikit lah . tapi nk buat mcm mane , kenelah tahan jugak . aku dh makan 60 biji ubat , doktor baru nk ckp yg salah ubat . adooiiiii -.-' bestfriend aku dekat sana ? hmmm , aku rase LAYLA KARMILA BT. REFLI . sbb dia baik sngt . dia selalu kene buli dgn aku , kesian dia xD tapi takpe , aku buli dgn keasih sayang . ahahahhaha xD senior yg plng aku rapat pulak , hmmm . aku rase kak ain and entah lah , aku 'rasa' ade senior tak suka aku . aku sendiri tak tau kenapa . mintak2 lah dieorg takde hasrat dengki atau tak suka dekat aku . Amin . oke lah , aku nk off dah ni . mamaku sudah memarahiku . hahaa . byeee .

sincerely from ,
Syafiqah Hashim