Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, July 8, 2011

Princess Night ♥


hyee guyysss :D harini aku nk story psl HARI PUTERI dekat MRSM ALOR GAJAH . seminggu hari puteri ni berlangsung dan aku jadi camera womannye *bangga sekuntum* hahaha xD BTW , bessttt gila time hari puteri . lagi2 mase hari kemuncak ! mmg best tak terhingga lah aku ckp . rugi korng semua takde . mwahahahahah xD antara aktivi2nya : explorace , puzzle peribahasa , driftfood , puteri popular , busana muslimah , nasyid , bercerita , mumiah , gubahan bunga , hantaran perkahwinan dll :D sumpah best gila sampai tak terkata lah ! ahahah . kalau korng nk tngk smua gmbr yg telah aku tngkp , tgk dkat album dlm facebook aku tau :) okaylah . aku dh taktau nk cerita ape dah . so , byee . t.care 

sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

No comments:

Post a Comment