Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, November 17, 2011

hello peopleeee :D


how are you guys out there ? fine ? Alhamdulillah . not ? pandai2 lah korng yes kan yee ? :) hahaha  . okay2 , fisrt , aku nk mintak maaf sbb dah lama tak update blog aku . busy lah katakan xP hahah . hmm , okay . aku baru je lepas final exam . and it was SOOOO HARD x( takuttakuttakuuuuuutttt xO mcm2 peristiwa telah aku lalui pada thn 2011 di MRSM Alor Gajah :) sedih , gembira , hiba , hyper dan mcm2 lahh . pejam celik , pejam celik , dah akhir tahun . and skrng , aku dh tak dpt nk jmpa akak2 and abg2 F5 lagi daah :'( aku tak nk berpisah dgn dieaorrgg . dieorg dah bnyk tolong aku . dieorg lah tempat aku luahkan segala isi hati aku . cuma dieorg je yg faham perasaan aku . *sbb aku ade problem dgn batch aku sendiri . and , to kak ain , kak yana , kak teha , kak fazilah , kak nadz , kak syifa' , kak muar , kak cik tee , kak syud  , kak zai , kak syuhadah ses dan akak2 f5 yg lain , 


terima kasih atas ucapan yg diberikan , 
terima kasih untuk bingkisan yg dihadiahkan , 
terima kasih atas senyuman mahupun amarah yg dilemparkan 
dan terima kasih atas pengalaman indah yg dieberikan :)
 semua ini akan saya rindui nnt <33 
dan saya nk mintak maaf klau saya ade buat salah atau terkasar bahasa dkt akak2 and abg2 f5 tauu ? :) 
t.care 
and GOODLUCK for spm 
and GOODLUCK in your lifee :) 
syggakakketatketat ♥ 
 till we meet again 


 okaayy , thats all from me . byee , t.caree :)
p/s : tulis sambil menangis :'(




and THANK YOU for that :)



sincerely from ,
Syafiqah Hashim