Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, December 28, 2011

Family Gathering 2011 #Hussein's Family ♥


26/12/2011 - 27/12/2011 :) aku pegi family gathering dkt pd , Bayu Resort . sepatutnya 3 hari , tapi aku pegi dua hari je sbb family aku ade hal . okayy , mase first day , aku smpai lmbt sikit drpda diaorg . aku smpai pukul 5.30 ptg . mase smpai tu , masuk banglo dulu , then pegi melawat pantai :D aku tgk ade banana boat , ade boat donat , ade jetski . geram je aku tgk :D ahaha . lepastu pegi swimming pool . ape lagi , mmg aku berendam ah dlm swimming tuu :P ahhaha . lepas habis swimming , aku mandi dlm bathroom lepastu makan :P haha . tunggu punya tunggu punya tunggu , akhirnya smpai pun masenya . nak tau ape bnde yg aku tunggu ? hah ! aku tunggu pukul 12 malam sbb nk KAROAKE :P hahahaha xD para2 ibu dan para2 bapa semua dh tido dahh . cuma tinggal budak2 muda je pegi karoake :P haha . tapi sblm aku meng-karoake kan diri , aku call kak adja dulu nk mintak maaf :P haha #tak payah tau asal :P ahah . lepastu masuk balik bilik karoake tu , then , aku cari lagu . hilang terus mood aku bila tgk menu lagu dia -.- semua lagu 90-an -.- nk tau aku nyanyi lagu ape je -.-? lagu barbie girl , vanessa carlston - a thousand miles dgn lagu bourganvilla tu je -.-gilaaaaa T__T lepastu , aku balik bilik terus , bagi budak2 lelaki yg smbg . haha . aku tido pukul 1.45 weyh -.- kalau lagu dkt karoake tu best , alamatnya mmg aku balik bilik pukul 2 pagi lah enn ? haha kaykay , Ke-esok-kan harinya , aku bgn pukul 7 pagi ! #bangga weyh :P haha . mandi then turun bawah makan lepastu tgk tv -.- bosan habis je weyhh T__T haha . lepastu , siapa yg bgn awal tu semua ngantuk , aku siap tertido lagi dkt kusyen dpn tv tuu -.- ahhaha . pukul 4.30 , aku pegi swimming lagi ! haha :P lepastu pegi balik banglo , panggil semua org nak pegi pantai sbb nk naik BANANA BOAT ! haha .pegi pantai tu , then tnye2 bayar untuk banana boat tu . abg emy minatk png jauh , so sorng rm 15 . aku takut je nak naik :P tapi sbb nak sngt , aku naik jee . ayah duduk dkt boat org yg bawak tu sbb nk tngkp gmbr :D bnyk ayah tngkp gmbr , tak sangka ayah reti tngkp gmbr jugakk :P hahaha . okayy , saudara aku mintak org tu jatuhkan 3 kali :O haha . banana boat tu ade 7 tmpt duduk je , kiteorg semua ade 9 org . org tu suruh naik donat boat , tapi diaorg taknak , ape lagi , SUMBAT ahh ceritanya xD hahah . then , banana boat tu bergerak . whooaahhhhh O teruja aku :P ahhaah . laju jugak ah dia bawak . manjerit2 aku dkt atas boat tuu :P haha . saudara aku semua siap main2 lmpat2 lagi -.- hahahah . mase first dia jatuhkan , terkejut aku :O hahah . tapi aku hampir smpai dkt tanah , tapi tak sngt ahh . then , mase nk naik balik banana boat tu , semua tak boleh nak naik , sbb tinggi sngt . so , org yg bwk kiteorg tu terpaksa terjun dlm pantai , lpstu angkat sorng2 . haha . lepastu dia siap ckp kitaorg semua berat -.- kejam betull . hahah . then lepas semua dh naik , smbg jalan . mase second time dia jatuhkan , kaki saudara aku semua hempap kepala aku -.- sakit jugak ahh . hahah . tmpt dia jatuhkan dlm gila :O rasa mcm nak nangis jugakk ah :P ahhaha . dan lagi sekali , org yg bwk kitaorg kene naikkan kiteorg sorng2 balik :P ahhahaa #dia ckp dkt ayah aku , dia tak larat setiap kali jatuh , dia kene angkat semua org . sbb semua berat -.- . ahaha . then , last dia jatuhkan tmpt mase kiteorg start tu , maknenya tu last lahh . sumpah best gila naik banana boat tu :D haha , tgn amirul siap ade calar lagi . ahaha xD nnt mase family gahtering thn dpn , aku nk naik lagi #tu pun kalau ade :P ahaha . kayy , aku rasa dh panjang dh aku membebel :P smpai sini je cerita akuu . kalau korng nk tgk semua gmbr , tgk lah dkt album dlm facebook aku . sekian terima kasih . Assalamualaikum (:



sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

No comments:

Post a Comment