Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, December 15, 2011

Helperss :D




11/12/2011 - 14/12/2011 , tarikh yg tak dpt dilupakann ! tarikh ni , semua LDP , BWP , PRS dgn KPO kene jadi helpers untuk form 1 thn 2012 interview . seriously penat . aku dpt tugas JM , iaitu Jamuan Makan . actually , bukan jamuan pun . kiteorg kene pusing satu sekolah ,  then bagi makanan dkt semua helpers and semua cikgu . penat weyhh , klau makanan habis , kene turun DS balik untuk ambik makanan lagi . kerja aku turun naik turun naik je -.- hahaha xD tapi eventhought penat , tapi it wwas REALLY FUN :D dpt merapatkan hubungan antara helpers :P hahah . tapi sumpah lah , mmg best gilaaa ! mcm2 kerenah aku nmpk time jaga . oh , and tidak dilupakan jugaa , budak2 yg interview yg bakal jadi junior kiteorg . first2 , aku sendiri terkejut sbb kebanyakannya tak pakai tudung . tapi , aku tak kesah sngt . sbb bila dieorg dh dpt masuk mrsm ag , dieorg kene pakai dahh :) oh , and aku jumpa budak2 sekolah aku SKTBI , agak ramai jugak ahhh :D *bangga aku jadi senior dieorg :P hahah . oh , teringat aku dkt budak pkai spek besar , free hair pkaia baju warna hijau tu , sumpah hot gila weyyhh :D tak percaya tanye sarah azirah :P hahaha . kebanyakan budak2 balik 13/12/2011 , tapi lpd dan segelintar budak yg bukan ldp stay smpai 14/12/2011 . lpd kene stay sbb nk ukur size uniform kiteorg iaitu blazzer dgn kain :D tak sabar2 aku nk pakai nnt x) hahaha lepastu , mase last day pagi , aku , nasz , yana , atiqa nabilah , kak fatin , kak ili and kak shaf semangat bgn pagi2 then pusing satu maktab untuk tngkp gmbr . semangatkan kiteorg :P ahhaha xD lepastu , mase time ukur baju tu , semua org tgh hyper gila . tgh semangat nk tngkp gmbr . semua akak2 and kwn2 aku comelcomel belaka :D hahah . tapi , sumpah . all those days were very greatt ! i'm totally gonna miss those moments ♥ so , klau korng nk tgk gmbr2 yg telah aku tngkp , sila lah melawat ke facebook saya ye ? ^_^ sekian terima kasihh :)









sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

No comments:

Post a Comment