Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, December 16, 2011

Mereka :D


kak Nurul Ain Rahamanordin (: 
She's everything to mee . best dpt knl dgn kak ain , dia sngt sporting . haha , teringat time makanan ds sngt 'wangi' tu smpai bau dkt tgn pun tak hilang . lepastu aku pegi bagi kak ain cium bau tu , bnk kali . lepastu kak ain elak bnyk kali :P hahah . sumpah rindu gila time tuh :D haha . and she'll be by my side if i need someone to express my feelings , thank you kak ain :') syafiqah mesti rindu time maghrib kita selalu lepak sama2 , lepastu kadang2 mlm2 pegi bilik kak ainn :D haha , and also psll 6 pax tuu , ahhahahaha xD so , kak ain , thank you for all the memories , love you more than a thousand words <3



kak Rashidah Mohd Dayaon (:
She's the craziest senior :D haha . dia selalu hiburkan aku time aku sedihh . hahah , tapi kadang2 dia kuat touching jugakk , agak susah nk pujuk :P hahaha . bnyk junior sygg dkt kak muar termasuk aku :) haha , kadang2 , aku selalu kacau diaa sampai dia menyampah pun ada :P haha , sorry kak muarr :3 teringat lagi time syafiqah bagitau result bm kak muar , org kata betul dia tak percaya , haha . las2 tgk sendiri dkt board tu tertampal , kak muar dpt A :D hahaha x) so kak muar , terima kasih atas semua kenangan yg telah kita bina :') sygg kak muarr <3



kak Fatiha (:
Kak teha sngtlah ayu org nyaa :P hahaha . entah mcm mana kiteorg boleh rapat tah , ahaha . teringat time syafiqah dh nk balik tu , bertembung dkt dpn dobi , kak teha tnye , dah nak balik ke dgn muka yg nk nangis , sumpah terharu gila :') hihi :3 jgn risau kak teha , kalau ade jodoh , kite jumpa lagi yee ? ^_^ terima kasih atas segala kenangan antara kita berdua :') saya sygg kak teha <3



Kak Liyana (:
Kak yana seorang yg agak pemalu :P haha , aku knl kak yana drpda kak ain . kak yana bestfriend kak ain . haha , teringat time pagi2 buta yg latihan kebakaran tu , syafiqah smngt pakai kain sekolah , SEMANGAT SEKOLAH ! hahaha xD kaka yana gelak tak henti2 ohh , malu habis aku x) hahahaah . kak yana , saya takkan lupakan kak yana tauu ? terima kasih atas kenangan tu semua :') sygg kak yana <3



Kak Syifa' (:
Kak syifa sngt comel :P hahaha . syafiqah knl kak syifa' sbb setiap hari sembahyang dkt saf png dpn , haha . teringat time syfqh menangis mcm org gila tu , kak syifa' tlg pujukkan , thank you kak :') syfqh  selalu kacau kak syifa' , klau syfqh sama floor dgn kak syifa' tak tau lah mcm mana , nasib baik tak sama floor :P haha . kak syifa' , terima kasih atas kenangan kita sama2 :') sygg kak syifa' <3



kak Nurul Syuhadah Nadyah (:
Kak syud sngt lah gangster :P haha . first2 ingtkan dia sombong *tapi mmg ye pun sbnrnya* , tapi bila dh lama2 knl dia , Ya Allah , makin bertambah gila aku melayan dia :P hahaha . haiih , teringat time kita salam mintak restu untuk form 5 spm , syfqh nangis sbb akak -.- hahaha xD ayat kak syud bagi sedih2 je , org dh lah tgh sedih , dia bagi ayat sedih lagi . mmg banjir ah surau tu dibuatnya . hahah . kak syud , terima kasih atas kenangan tu semua :') sygg kak syud <3



Kak Nadzeerah Afiqah (:
Kak nadz muka mcm cinaa :D sgt comell :D haha ,  aku selalu kacau kak nadz :P teringat time syfqh tak boleh bernafas tu , kene marah dgn kak ain dgn kak nadz suruh buang hingus . ahhaha xD lepastu kak Syuhadah ses ckp 'buang hingus' dkt syafiqah . ahahha x) kak nadzz , thank you for all the memories oh , and thank you for the wish yg dlm buku syafiqah tuu :') sygg kak nadz <3



Kak Fazilah (:
Kak fazilah sngt lah kecikk , comell :D ahhaha . teringt time mlm last tu , psl six pax . merepek je kita semua kann ? hahaha xD thank you for all the memorie kak fazilah :') sygg akak <3


kak ARINA AZMIN (:
akak floor saya :3 haha , sorysorry sbb lupa tulis psl akak :P  haha . btw , dulu ingt kak arina mcm sombong , tapi tak , kak arina sngt baik :D teringt dulu , kak arina interview syafiqah before jadi lpd dgn abg imran sekali , whoaahh :O takutt . muka akak garang ! hahah :P kak , thank you for the memories :') sygg kak arina <3



abg Naqiuddin Ikram (:
Abg naqi sngt peramah . smpai semua org knl diaa . haha :P teringat time ckgu norlia suruh bagi kertas latihan bm dkt semua form 5 , abg naqi ponteng :P ahhaha . smpai skrng teringt bnde tu , sbb lawak x) hahah . syfqh selalu kacau abg naqi . haha , kesian diaa :P hahah . abg , thank you for all those memories :') till we meet again :)



abg Amirul Faiz (:
Abg chom , dia sngt gila . suka kacau orgg . hahah :P ingt lagi time tgh jaga dkt klas 1 dentis t , dia kejut syfqh yg tgh tidur -.- sumpah terkejut gila weyhh . hahah xD lepastu kacau budak2 kelas tu . haha , lawak dohh :P abg , terima kasih atas kenangan tuu and thank you jugakk bagi nasihat dkt syafiqah :') till we meet again :)



abg Muhammad Imran Zainal (: 
Abg ni lah yg interview aku before jadi ldp , dia sngt garang :P haha . lepastu dia kata aku bnyk cakap mase interview tu , ahaha xD *tapi sbnrnya tgh takut tuu , tgn sejuk habis jee . hahaha . oh and , teringt time hari graduasi form 3 dgn form 5 tu , syfqh lalu dkt foyer nk pi toilet , lepastu abg tibe2 ckp , " ldp , ldp , jalankan tugas dgn baik takk ?! " sumpah terkejut gila kott , muka abg sumpah serious gila , mcm nk marah pun ade . haha xD still ingt lagi ape yg abg ckp :P haha . thank you for those memories :') till we meet again :)



Abg Naqib (:
Pemegang kunci asrama lelaki . haha . dia bagi tips dkt aku , sumpah merapu . haha xD dia kata klau nk bagi cikgu ingt kita , kita kene selalu buat hal dkt maktab , haha , pelik2 . ape2 pun , terima kasih atas nasihat tuu :') till we meet again :)



abg Mohamad Syafiq (:
Kesian dia , penat bekerja :P haha , lepastu dia rindu maktab . rumah dia jauh drpda maktab . so , susah nk melawat . ahah . takpe2 , nnt klau syafiqah dh ade lesen , syafiqah bwk abg melawat maktab ekh ? :P haha . tapi , abg ni sumpah baik gila :D hahah , wlaupun baru knl , tapi dia layan mcm dh lama knl . and thank you for that :') till we meet again :)



abg Fazirul Safwan (:
aku tak pernah tegur dia mase dekat maktab sbb ingtkan sombong -.- tapi mase dh habis sekolah , dia start chat . lah , rupanya mmg dia tak rpt dgn form 1 :P ahaha . tapi , bila dh knl dia , penat layan dia -.- mcm budak2 pun ade , kalah syafiqah :P haha . ape2 pun , abg , thank you for the memorise :') till we meet again :)





sincerely from ,
Syafiqah Hashim 

1 comment: