Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Saturday, August 18, 2012

hye todayyy :D


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :D

hye there friends , harini hari raya kann ? so , aku Nur Syafiqah bt. Hashim ingin mengambil kesempatan untuk menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf atas segala salah dan silap saya yang telah saya lakukan dengan sengaja atau tak sengaja . Semoga korang akan diberkati oleh Allah s.w.t , Amin and semoga persahabatan kita akan kekal selama-lamanya :D hati-hati mase main mercun tu dan semasa dlm perjalanan balik kampung yee ? :) duit raya jgn lupa hulur dkt sini sikit tauu ? hikhik :3 okaylahh , last but not least , Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ^_^ take caree , sayanggkorangg <3

Friday, August 17, 2012

Ramdhan are going to leave us .

Ramdhan dah nak sampai ke penghujungnya . tak , sbnrnya dah smpai hujung dah pun . harini hari last puasa . esok , InsyaAllah dah raya . dah lama aku tak post dkt blog aku ni kann ? sampai dah terlupa ape nak cerita dkt sini . takpelahh , yang penting bnyk bnde pahit dan manis aku dah lalui selama 14 tahun aku dilahirkan di muka bumi ni . and bnyk jugak kenangannya selama 1 tahun setengah dkt mrsm alor gajaaah *cehh , cara aku ckp mcm lepas ni aku takde dkt maktab dah jee -.-* okayy , Alhamdulillah haritu aku dpt anugerah pengetua . akhirnya , and aku akan berusaha bersungguh-sungguh lagu untuk dptkan lagi . tu janji akuu :D sekarang ni tgh dlm latihan untuk jadi ldp 12'/13' lepas aku dah letak jwtn untuk ldp 11'/12' . cabaraaannn . haha . mase puasa haritu , everyday aku minum air bandung cikgu zamri , SEDAPPPPP :D  and , lepas naik cuti raya ni , ade jamuan hari raya . tak sabar2 aku nak tunggu . tapi kali ni dia buat waktu siang , before this malam . kita tunggu dan lihat jelah mcm mana keadaannya kali ni . okaylahh , aku minta untuk mengundur diri dulu lah yee ? Assalamualaikum .