Blogger Layouts

i love you guys so much :')

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, August 17, 2012

Ramdhan are going to leave us .

Ramdhan dah nak sampai ke penghujungnya . tak , sbnrnya dah smpai hujung dah pun . harini hari last puasa . esok , InsyaAllah dah raya . dah lama aku tak post dkt blog aku ni kann ? sampai dah terlupa ape nak cerita dkt sini . takpelahh , yang penting bnyk bnde pahit dan manis aku dah lalui selama 14 tahun aku dilahirkan di muka bumi ni . and bnyk jugak kenangannya selama 1 tahun setengah dkt mrsm alor gajaaah *cehh , cara aku ckp mcm lepas ni aku takde dkt maktab dah jee -.-* okayy , Alhamdulillah haritu aku dpt anugerah pengetua . akhirnya , and aku akan berusaha bersungguh-sungguh lagu untuk dptkan lagi . tu janji akuu :D sekarang ni tgh dlm latihan untuk jadi ldp 12'/13' lepas aku dah letak jwtn untuk ldp 11'/12' . cabaraaannn . haha . mase puasa haritu , everyday aku minum air bandung cikgu zamri , SEDAPPPPP :D  and , lepas naik cuti raya ni , ade jamuan hari raya . tak sabar2 aku nak tunggu . tapi kali ni dia buat waktu siang , before this malam . kita tunggu dan lihat jelah mcm mana keadaannya kali ni . okaylahh , aku minta untuk mengundur diri dulu lah yee ? Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment